خوراک سن کارلوس و خورشت سانچو مکزیک کشور زنان خوشرو و مردان عاشق پیشه و غذا های نیکوست
اگر روح غذای ایرانی را در عطر زعفران آن بدانیم، زیره را باید روح غذای مکزیکی دانست
خوراک مکزیکی ( خوراک سن کارلوس) را اینطور میپزند:
گوشت را باریک و نازک ببرید
و با پیاز و فلفل پاپریکا و نمک و فلفل سیاه سرخ کنید
همینطور به آن پودر تاکو تند هم بزنید
این آخرش یکم تکنیکیه، باید از قبل سسهای تاکو بل را نگه داشته باشید
(یعنی اگر از فروشگاههای تاکوبل غذای آماده میخرید سسهای اضافه را دور نریزید اما اگر ندارید در سس تند کمی زیره خرد کنید تقریبا همان میشود)
حالا این سس را با آب لیموی تازه مخلوط کنید و روی غذا که در ظرف کشیده اید و اندکی خنک شده بریزید
(این غذا به طرز شهوت آلودی خوشمزه است و به طرز دیوانه کننده ای سریع آماده میشود)
خورشت سانچو: (بله سایر ملل هم خورشت دارند)
گوشت را قیمه کنید و در آب بریزید با پیاز ریز شده
یک کنسرو سبزیجات (شامل ذرت، هویج و سیب زمینی و نخود فرنگی شاید و غیره) با یک کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
و ادویه تاکو
و کمی چربی گوشت (همان دنبه)
و کمی فلفل پاپریکا (زیادش گند میزند به مزه خورشت)
همه را با هم بریزید توی یک دیگ بزرگ
و سه ساعت بپزید
در موقع سرو کردن 3 تا لیمو را در آن بچلانید
و با کمی از آب آن سرو کنید
(اینهم خیلی غذای خوبی است در موقع آماده شدنش هم میتوانید به بقیه کارهایتان برسید ولی طول میکشد بدون زودپز)
این
وبسایت هم غذاهای خوبی دارد فقط کاش بخش مجردی هم داشت